Erhvervskørsel
  Specielle ydelser til erhvervskunder
Startside
Virksomhedsprofil
Priser
Erhvervskørsel
Autobooking
Find en landtaxi
Taxareklame
Job hos Taxa
Spørgsmål og svar
Links
Kontakt


Hele døgnet - hele ugen

De fleste forbinder naturligt nok en taxa med det at transportere folk hjem fra en bytur, eller på stationen for at nå et tog. Det er også en stor del af vores kørsel, men der er andre muligheder. Læs også om mulighederne for at få en kontoordning hos Næstved Taxa.

Hastende småforsendelser

Står du med et brev eller en pakke der skal hurtigt ud, er Taxa dit naturlige valg til at klare opgaven. Vi står klar hele døgnet med en stab af vogne der kan opfylde næsten ethvert behov. Måske vigtigst af alt hvis det haster - vi kan være hurtigt fremme hos dig og hente pakken eller brevet.

Udenlandske gæster

Får din virksomhed besøg fra udlandet, er det ofte ensbetydende med at de ankommer f.eks. til Kastrup Lufthavn. Også her kan Næstved Taxa hjælpe.
Vi kan enten hente gæsterne, eller vi kan køre en repræsentant fra virksomheden ind og tage imod dem. Ønsker du at tage med i lufthavnen og modtage gæsterne, kan det ske uden ekstra omkostninger. Turen bliver altså ikke dobbelt så dyr fordi du kører med begge veje. Husk blot at der så max. kan være 3 personer ud over dig i en almindelig vogn og max. 7 personer ud over dig i en stor vogn.
Når du bestiller så husk at angive om du vil med ind og modtage gæsterne, hvilket flynummer gæsterne ankommer med, og husk eventuelt at bestille en stationcar hvis du mener der er meget bagage.

Betaling for turen
Disse kreditkort modtages i vognene

Betaling for turen kan ske enten via en eksisterende kontoordning, med en taxabon fra ethvert dansk taxaselskab, eller med de gængse korttyper som er vist her til højre.

Der er desuden mulighed for at betale med Diners og American Express. Da kortene er sjældne gæster i vores vogne, er det ikke alle vogne der modtager dem. Hvis du ønsker at betale med dem bedes du gøre opmærksom på det ved bestilling.
Vi modtager naturligvis også kontant betaling.
Ved bropassage eller færgeoverfart, er det op til dig hvordan der skal betales for ydelsen - husk dog at der altid skal købes en returbillet. Enten kan du købe en returbillet med dit eget kort, og dermed gøre brug af en eventuel firmarabat, eller du kan lade vognføreren lægge ud for ydelsen og dermed betale den sammen med turens pris.

Kontoordning

Hvis din virksomhed ofte har brug for en taxa kan det være en fordel at slippe for at tænke på kontanter og kvitteringer der skal refunderes.
Næstved Taxa tilbyder en kontoordning så de problemer vil være en saga blot. Med en kontoordning får virksomheden et eller flere checkhæfter med taxabonner. Taxabonnerne kan bruges som betaling for kørsel hos Næstved Taxa og alle andre danske taxaselskaber. Taxabonner kan bruges af medarbejderne, men kan også udleveres til f.eks. kunder eller forretningsforbindelser.
Hver måned modtager du en samlet faktura på månedens kørsel, og har dermed et godt overblik over hvor meget der køres for.
Ønsker din virksomhed en kontoordning kan du kontakte administrationen alle hverdage fra kl. 8.30-13.30 på telefon 55 77 55 11. De kan også besvare eventuelle spørgsmål du måtte have i forbindelse med ordningen.

Alt det andet

Ud over de nævnte muligheder kan andet også lade sig gøre. Hvis du sidder med et bestemt kørselsbehov som du måske ikke umiddelbart tror vi kan dække er du velkommen til at kontakte os for at høre om det måske alligevel ikke er noget vi kan klare.